Πρεμιέρα για το Μηχανογραφικό Δελτίο

» ΝΕΑ

Πρεμιέρα για το Μηχανογραφικό Δελτίο   Πρεμιέρα για το Μηχανογραφικό Δελτίο

22/05/2014

Το Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας, που εφέτος περιέχει 582 τμήματα, δημοσιοποίησε χθες το υπουργείο Παιδείας.

Νέα είσοδος στο Μηχανογραφικό, το οποίο αναρτήθηκε ήδη στην ιστοσελίδα του υπουργείου (www.minedu.gov.gr), στον σύνδεσμο «εξετάσεις», είναι το νέο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ενώ περιλαμβάνονται και οι Αστυνομικές Σχολές, στις οποίες όμως οι επιτυχόντες θα εγγραφούν το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν το Δελτίο που τους ενδιαφέρει (το Μηχανογραφικό των ΓΕΛ & ΕΠΑΛ-Β' ή αυτό των ΕΠΑΛ-Α' στο οποίο περιέχονται 369 τμήματα), όμως δεν θα το υποβάλουν τώρα.

Μετά τις 15 Ιουνίου όλοι οι υποψήφιοι θα προσέλθουν στα Λύκειά τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), ώστε να υποβάλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό.

Η ακριβής προθεσμία θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα και οι υποψήφιοι πρέπει να είναι προσεκτικοί επειδή μετά την παρέλευσή της κανένα Μηχανογραφικό δεν θα γίνεται δεκτό.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ


Διαχειρίσιμο κείμενο


    ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ »
 

Τηλ.: 2311 242 973
e-mail: info@smartclass.gr
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ   |   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ   |   ΤΙΜΕΣ   |   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   |   ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Copyright © 2013 smartclass.gr -- Κατασκευή Ιστοσελίδων by infocus