Τεστ Επαγγελματικού προσανατολισμού


Τεστ  Χαρακτηριστικών Προσωπικότητας
Πρόκειται για ένα τεστ προσωπικότητας που μετρά και εντοπίζει τα 5 δυνατά σημεία – ταλέντα- της προσωπικότητας των μαθητών με απώτερο στόχο την ενίσχυση και τη βελτίωσή αυτών των χαρακτηριστικών. Βάση ερευνών πιστεύεται ότι η ενίσχυση των δυνατών σημείων ενός ατόμου αποφέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην προσωπική και επαγγελματική του σταδιοδρομία καθώς και στην αλληλεπίδραση του με άλλα άτομα παρά η επικέντρωση στα αδύνατα σημεία του και η προσπάθεια αποκατάστασης αυτών.
 
Παράλληλα, δίνεται  η δυνατότητα και στους εκπαιδευτικούς και γονείς να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες από το τεστ προκειμένου να προσαρμοστεί η διδακτική πράξη στις ιδιαίτερες κλίσεις και ανάγκες του παιδιού προσφέροντας μια πιο εξατομικευμένη και αποτελεσματική διδασκαλία.
 
Δηλώστε, λοιπόν, συμμετοχή προκειμένου να κάνετε εντελώς δωρεάν ένα τεστ προσωπικότητας. Αφορά μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων καθώς και ενήλικες.
 
 
Τεστ  Επαγγελματικού Προσανατολισμού
Πρόκειται για ένα τεστ που βοηθάει όσους καλούνται να επιλέξουν σπουδές ή επάγγελμα. Ειδικότερα, μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές να αποσαφηνίσουν  τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα , να κάνουν τη σωστή επιλογή σπουδών εξασφαλίζοντας έτσι την δραστηριοποίησή  τους στον τομέα που πραγματικά ικανοποιεί και συμβαδίζει με τις κλίσεις και  τα ενδιαφέροντά τους.
 
 


    ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ »
 

Τηλ.: 2311 242 973
e-mail: info@smartclass.gr
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ   |   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ   |   ΤΙΜΕΣ   |   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   |   ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Copyright © 2013 smartclass.gr -- Κατασκευή Ιστοσελίδων by infocus